Catering&culinary

Vychutnejte si to s námi na EX..

Poptávka služeb

Společnost Auviex má skvělé know-how a veškeré vybavení pro zajištění bezchybného průběhu všech forem cateringu. Od banketu přes raut, koktejl, číši vína, zahradní party, svatební hostinu, či oslavu narozenin. Vždy Vám vše připravíme na klíč k Vaší spokojenosti.


Služby

Svatby

Připravíme pro Vás komplexní návrh celodenní svatební hostiny včetně variant pro vegetariány a milovníky zahradních slavností. Zajistíme vyhovující prostor pro průběh tak významné události, jakou je Váš svatební den. Pomůžeme Vám s výběrem slavnostního menu, navrhneme a vyrobíme vhodné dekorace, vše pak připravíme s osobním přístupem a profesionální kvalitou. Naše svatební koordinátorka Vám bude k dispozici po celou dobu příprav i ve svatební den.

PoptávkaGalerie

Banket a galavečeře

Banket je nejslavnostnější formou gastronomického servisu, jehož cílem je vyvolání co nejlepšího dojmu za pomoci dokonalého prostředí, bezchybné obsluhy a samozřejmě vynikajících pokrmů. Na rozdíl od rautu je banket mnohem náročnější na přípravu, kontrolu a koordinaci. Vše má své místo, všechny činnosti mají svůj řád. Od zasedacího pořádku přes pořadí pokrmů a nápojů po společné příchody a odchody obsluhujícího personálu, to vše je do puntíku zorganizováno. S naší pomocí můžete uspořádat banket pro své obchodní partnery s minimálním úsilím a s maximálním úspěchem.

PoptávkaGalerie

Rauty

Raut je nejoblíbenější formou hostiny pro většinu společenských událostí vůbec. Hodí se pro firemní večírky, vánoční party, zahradní slavnosti či jiné méně formální akce s vysokým počtem hostů. Na rautu se podávají teplé i studené pokrmy kreativně servírované na samoobslužných stolech, kde si každý návštěvník vybere podle své chuti. Nápoje jsou podávány na nápojových barech. Ačkoli je raut na rozdíl od banketu méně náročný na obsluhu, ani tady personál nechybí a je připraven postarat se o veškeré potřeby Vašich hostů.

PoptávkaGalerie

Koktejl a flying bufet

Koktejl je společenská akce organizovaná dopoledne nebo odpoledne, s jednodušší formou pohoštění. Koktejl je vhodnou formou cateringu například při otevření pobočky či kanceláře, u příležitosti konference, výročního setkání či u přípitku a občerstvení například před koncertem. Velmi oblíbený je také tzv. flying bufet. A co to je? Krásné prostředí, připravení šéfkuchaři, profesionální servis. Milá obsluha Vás přivítá sklenkou šampaňského, personál roznáší úhledné porce a nabízí je Vašim hostům. Pochoutky přiletí doslova až za Vámi!

PoptávkaGalerie

Pronájem prostor

Společnost Auviex umí poskytnout nejen kvalitní cateringový servis, ale rovněž zprostředkovat pronájem prostor, které naši pracovníci důvěrně znají a kde máme logistiku a organizaci skvěle zvládnutou. Mezi tyto prostory a místa patří: Zámecká jízdárna, Maškarní sál, Zrcadlový sál, Prokyšův sál, Pivovarská zahrada, Výstaviště České Budějovice, Pizzeria Latrán a Festi:bar.

PoptávkaGalerie

Ostatní

Na přání Vám rádi zajistíme různé doplňkové služby: open bar s nabídkou destilátů, doutníků a míchaných nápojů • ochutnávku tuzemských i světových vín řízenou sommelierem • zhotovení firemního či svatebního dortu • cateringovou kavárnu s výběrem kávy a čokoládových specialit • hudební doplňkový program • tématické akce, dětské slavnosti • květinové a látkové dekorace • video a foto služby • dopravu

PoptávkaGalerie

Prostory


Realizované akce

ÚSPĚŠNĚ JSME REALIZOVALI
ŘADU SPOLEČENSKÝCH AKCÍ

zobrazit reference


Náš tým

Jana Havlová

manažerka cateringu

Vystudovala jsem střední hotelovou školu. V gastronomii pracuji od roku 2001, pro společnost Auviex jsem začala pracovat před třemi lety. Jako manažerka cateringu připravuji Vaši akci od A do Z. Navrhuji vhodné prostory, výzdobu, popřípadě téma akce, doporučuji vhodné menu, ale také po celou dobu dohlížím na průběh akce. Tato práce je velice zajímavá a vždy jiná. Snažím se každé akci dodat nadhodnotu, něco navíc, abych ji proměnila v nezapomenutelný a jedinečný zážitek, a to nejen z hlediska gastronomie, ale také celkové atmosféry. Myslím, že mám velký smysl pro detail, což je u této práce hodně důležité. Největší odměnou je pro mě spokojený klient, a tak se vždy těším na naše další společné gastronomické zážitky. Jako s vedoucí provozu se se mnou můžete setkat v naší Pizzerii Latrán, kde dohlížím na to, aby vše fungovalo a každý z hostů byl u nás spokojen. Volného času moc není, ale snažím se jej co nejvíce věnovat své rodině.

Foto: Jana Havlová

Lucie Stejskalová

provozní

Pro společnost Auviex jsem začala pracovat od května 2008. Stěžejním bodem mé práce je provoz Pizzerie Latrán. Dále zajištuji kvalifikované externí pracovníky na naše velké akce. Svoji práci mám ráda, baví mě kreativita a práce s lidmi. Mohu se spolehnout na dobrý a kvalifikovaný tým. Každá zrealizovaná akce je osobitá, a práce se tak nestává denní rutinou. Svůj volný čas ráda trávím v kruhu své rodiny, podnikáme společné výlety, chodíme do kina a věnujeme se dalším zájmovým činnostem.

Foto: Lucie Stejskalová

Otakar Müller

šéfkuchař

Ve společnosti Auviex pracuji jako šéfkuchař. V gastronomii se pohybuji již od svých šestnácti let. Prošel jsem si od umývání nádobí přes práci číšníka až k funkci šéfkuchaře v pětihvězdičkovém hotelu. Pracoval jsem také v zahraničí, kam stále jezdím na zkušenou – Rakousko, Německo, Velká Británie, Švédsko. Práce v mém oboru je sice náročná, ale úsilí o spokojenost našich zákazníků mě žene stále kupředu, zavazuje mě stále se zlepšovat a nezapadnout do šedi „standardu“. Spolu s kolegy se snažíme přistupovat ke klientům individuálně a plnit téměř nesplnitelné – právě v tom jsme jedineční. Ve volném čase se věnuji své rodině, rád chodím do přírody a sportuji.

Foto: Otakar Müller

Martina Šmikmátorová

produkční

Pro společnost Auviex pracuji od ledna 2009, od roku 2010 studuji dálkově Vysokou školu hotelovou v Praze. Vzhledem k tomu, že jsem od přírody perfekcionalistka, dbám na stoprocentní přípravu každé akce, kterou náš tým poté s maximálním úsilím realizuje. Provázíme naše klienty významnými dny v jejich životě, ať už je to u snoubenců jejich svatební den či u studentů maturitní ples. Tyto okamžiky by měly být v jejich mysli zapamatovatelné a mým cílem je, aby tomu tak vždy bylo. Má práce rozhodně není stereotypní, zadání od klienta je vždy jiné. Mým mottem je latinské carpe diem. Ve volném čase ráda chodím do divadla, cestuji a sportuji.

Foto: Martina Šmikmátorová

Petra Hlaváčková

produkční

Pro společnost Auviex pracuji od listopadu 2013. Zároveň od roku 2011 studuji na Pedagogické fakultě JČU v Českých Budějovicích obor český jazyk a společenské vědy. Má práce je založena na komunikaci s lidmi a plnění jejich přání a požadavků. Každý člověk je osobnost, a proto se tato práce nikdy nemůže stát stereotypem. Především mě baví organizace a koordinace svateb, je to vždy příjemná a pozitivní práce. Jsem od přírody optimista a razím heslo: smích léčí. Jsem tak trochu šašek a snažím se v kanceláři udržovat pozitivní náladu. Mám ráda swing, jazz, tanec a celkově kulturu první republiky.

Foto: Petra Hlaváčková

subrt

Radek Šubrt

S cateringovou sekcí společnosti Auviex spolupracuji již několik let a vždy jsem velice potěšen osobitým a naprosto ojedinělým přístupem ke klientům. Je pro mne velice důležité dbát na čerstvost a kvalitu surovin a to je v Auviexu naprostou samozřejmostí. Profesionální servis a kuchařské zázemí, včetně kvalifikovaných kuchařů, je důležitou součástí této firmy. Každé pojetí akce je něčím výjimečné a je připravované s velkou chutí a smyslem pro detail.


Poptávka

POPTÁVKA